Japp, allt kommer från Wapnö Gård. Precis allt.

 

Restaurang

Våra matsalar

Kristallsalen
Detta praktrum har fönster mot borggården och parken. I taket hänger en rikt formad kristallkrona med dubbla rader av förgyllda ljushållare. På väggarna i övrigt spegellampetter i förgyllda ramar med dubbla ljusarmar. Salen rymmer ca 45 personer och kan dukas med långbord eller grupper om 6 personer.

Blå salongen
Ljus och vacker salong med blådekorerad fajanskakelugn från tiden omkring 1700. Salongen rymmer ca 30 personer.

Kabinettet
1700 – tals kabinett med två väggfasta vitrinskåp och i nischen mellan dem en elegant kolonnkakelugn. Rummet har utsikt mot slottsparken och rymmer ca 25 personer.

Gobelängrummet
Rummet har fått sitt namn av de nordnederländska verdurer från 1700 – talet, som fällts in i de djupröda väggarna. De utgör en svit, Dianas jakt, med jägare, hundar och villebråd i ett landskap mellan höga förgrundsträd. Två höga fönster mot parksidan och dörr ut till terrassen med utsikt över slottsparken och i förgrunden en långsmal spegeldamm med springvatten. Därbortom en vidsträckt utsikt över fält och åkrar. Rummet har flera bekväma sittgrupper och en härlig atmosfär för kaffet efter maten.

Stora salen
Vacker matsal på slottets andra våning med utsikt över slottsparken. Rymmer 100 gäster och är utrustad med projektor och duk.

 

 
 

Wapnö Gård


Vi fyller din tallrik med produkter från gården. Läs mer >>
English >>

Kontakta oss


Wapnö AB, Wapnö Gård 215
305 91 HALMSTAD
Telefon 035-299 0300
wapno@wapno.se

Kontaktlista >>

Härproducerat® från Wapnö


Härprodcerat® tar bort ett helt transportled.
GÅRDENS PRODUKTER

Öppen gård


Gården du kan besöka! Läs mer >>

Vägbeskrivning >>