Japp, allt kommer från Wapnö Gård. Precis allt.

 

Konferens

Konferens med korna runt knutarna!

Att ha sin konferens på Wapnö Gård strax utanför Halmstad är något alldeles extra. Gården, maten och våra upplevelser gör Wapnö till ett enkelt val för din konferens. Här blir du lätt full av idéer, inspiration och energi. Vi lovar att göra allt för att du skall trivas hos oss!

Wapnö är ett modernt matföretag med kor, odling, kalvar, gårdsmejeri, gårdsbryggeri, mälteri, chark, gårdsbutik, växthus och en klimatsmart biogas­anläggning där kornas gödsel ger förnybar energi i form av el, värme,kyla och näring till åkrarna. Här finns också gårdshotell, restaurang och möteslokaler, allt på samma plats. 

Gården med alla dess möjligheter är belägen tio minuter från E6, Halmstad Centralstation, bussterminaler och flygplats. Så nära och enkelt är det för dig att nå oss. Vi kan även hämta er med vår Londonbuss.

Wapnö slott har utmärkta mötesplatser
Wapnö slott har åtta möteslokaler med plats för allt från 5 till 120 personer. Samtliga rum har god konferensutrustning och trådlöst internet. Den avskilda och avkopplande miljön ger dig de bästa förutsättningarna för såväl en kreativ konferens som ett lyckat styrelse- eller ledningsmöte. Lägg därtill fördelen med den stora och kostnadsfria parkeringsplatsen!

Kick off eller workshop i Hallands största korsvirkesbyggnad
Wapnö Magasin är ett spannmålsmagasin i tre våningar. Trätrapporna vittnar om hur tidigare generationer har gått upp med hundrakilossäckar på ryggen, tömt dem på våning tre för att sedan gå ned och hämta nya från den stationära tröskan.
Idag ger magasinet  istället utrymme för andra aktiviteter: mässor, utställningar och som mötesplats – en historisk och enkel miljö. Magasinet rymmer 300 personer per våning. Andra våningen är tempererad.

Wapnö Gårdshotell
Wapnö erbjuder ett enkelt och bekvämt boende. Varje rum har utgång direkt till gårdsmiljön och naturen. Rummen är döpta efter kor som funnits på gården. Givetvis njuter du av frukost med Wapnös färska produkter. Promenader i parken och på natur och kunskapsstigen ger avkoppling.
Lär mer om Gårdshotellet >>

Wapnö Gårdsbutik
Handla Härproducerat® från Wapnö Gård. Prov­smaka våra ostar eller få tips och idéer på tillagning av kött från vår kunniga personal. I Gårdsbutiken hittar du alla våra produkter.
Lär mer om Gårdsbutiken >>

Farm Dining®
Farm Dining@ länkar samman jorden, förädlingen, köket och matbordet. På Wapnö kommer råvarorna från gården och årstid och tillgång ger omväxlande och spännande menyer. Självklart har vi kärnat och syrat smör, ost och andra produkter från vårt eget mejeri. Likaså kött från gården samt mjöl och de mest använda grönsakerna från de egna åkrarna och växthusen. Gården har vatten från egen källa och öl från eget bryggeri.

 

Aktiviteter och teambuilding
Gården erbjuder aktiviteter som guidade visningar, trak­torkörning (om de inte är på fälten), minigolf, ölprovningar, drängakampen mm. 
Lär mer om aktiviteter & teambuilding >>

Londonbussen
Möjlighet finns att boka skjuts med Wapnö Londonbuss - en sällsynt dubbeldäckare från 1961.

Bli kreativ på Wapnö!
Kontakta oss så berättar vi mer 035-299 03 00 eller slottet@wapno.se

 

 
 

Wapnö AB


I mer än tjugo år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp på gården. God djuromsorg, smakupplevelser
och hållbar miljö har länge varit självklarheter. Det är därför du
inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar
du dina Co2-avtryck. Varmt välkommen till vår öppna gård
och upplev hållbarhet på riktigt.
English >>

Kontakta oss


Wapnö AB, Wapnö Gård 215
305 91 HALMSTAD
Telefon 035-299 0300
wapno@wapno.se

Hotell & Restaurang: 035-299 0394
Gårdsbutik: 035-299 0361

Vägbeskrivning >>

Härproducerat® från Wapnö


Gott med gott samvete direkt från gården.
GÅRDENS PRODUKTER

Öppen gård


Öppen gård för besök av enskilda konsumenter att på egen hand titta runt via visningsfönster vardagar och lörd. mellan 10-16. Mjölkningskarusellen kl. 08-12. Vid  pågående Wapnö mässa gäller mässans inträde. Grupper, bussar och studiebesök gäller bokning
tel. 035-299 0300.