Japp, allt kommer från Wapnö Gård. Precis allt.

 

Avsmakningsmeny

Konferens med korna runt knutarna

 

> Konferensförfrågan Wapnö Gård 

 

I mer än tjugo år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp på gården. God djuromsorg, smakupplevelse och hållbar miljö har länge varit självklarheter. Det är därför du inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Konferera på Wapnö så minskar du dina CO2 - avtryck.

Gården med alla dess möjligheter är belägen tio minuter från E6, Halmstad Centralstation, bussterminaler och flygplats. Så nära och enkelt är det för dig att nå oss. Vi kan även hämta er med vår Londonbuss.

Utmärkta mötesplatser
Wapnö slott har åtta möteslokaler med plats för allt från 5 till 120 personer. Samtliga rum har god konferensutrustning och trådlöst internet. Ni kan också boka vår korsvirkesbyggnad som rymmer 300 personer. Den avskilda och avkopplande miljön ger dig de bästa förutsättningarna för såväl en kreativ konferens som ett lyckat styrelse- eller ledningsmöte. Lägg därtill fördelen med den stora och kostnadsfria parkeringsplatsen!

Wapnö Gårdshotell
Wapnö erbjuder ett enkelt och bekvämt boende. Varje rum har utgång direkt till gårdsmiljön och naturen. Promenader i parken och på natur- och kunskapsstigen ger avkoppling.
Lär mer om Gårdshotellet >>

Farm Dining®
Vapnödalens råvaror förstärker världens matkulturer. Idag finns ett stort utbud av produkter från gården, allt från ostar, grönsaker, honung, charkprodukter från gårdens frigående djur, kryddor, bröd, öl, källvatten, ett rikt utbud av mejeriprodukter, fruktträdgårdar samt allt från naturens eget skafferi. Maten är en stor del av upplevelsen och Wapnö är platsen för matälskare!

Varmt välkomna till vår öppna gård!
Kontakta oss så berättar vi mer 035-299 03 00 eller slottet@wapno.se

Vänligen fyll i uppgifterna nedan och skicka in din förfrågan.

 

 

 
 

Wapnö AB


I mer än tjugo år har Wapnö utvecklat ett eget ekologiskt kretslopp på gården. God djuromsorg, smakupplevelser
och hållbar miljö har länge varit självklarheter. Det är därför du
inte hittar någon liknande gård i Sverige, eller kanske ens i världen. Välj mat från Wapnö så minskar
du dina Co2-avtryck. Varmt välkommen till vår öppna gård
och upplev hållbarhet på riktigt.
English >>

Kontakta oss


Wapnö AB, Wapnö Gård 215
305 91 HALMSTAD
Telefon 035-299 0300
wapno@wapno.se

Hotell & Restaurang: 035-299 0394
Gårdsbutik: 035-299 0361

Vägbeskrivning >>

Härproducerat® från Wapnö


Gott med gott samvete direkt från gården.
GÅRDENS PRODUKTER

Öppen gård


Öppen gård för besök av enskilda konsumenter att på egen hand titta runt via visningsfönster vardagar och lörd. mellan 10-16. Mjölkningskarusellen kl. 08-12. Vid  pågående Wapnö mässa gäller mässans inträde. Grupper, bussar och studiebesök gäller bokning
tel. 035-299 0300.