Japp, allt kommer från Wapnö Gård. Precis allt.

 

Wapnö Kretsloppslån Gårdsslakteri

Vill Du också vara klimatsmart och bidra till en bättre miljö?

För några år sedan skapade Wapnö möjligheten för alla att vara med i ett klimatsmart kretsloppslån vid uppförandet av gårdens biogasanläggning. Nu kommer en ny möjlighet! Nästa kretsloppslån riktar sig till en byggnation av gårdens slakteri, där Wapnö Miljökött® blir Härproducerat®. Ett äkta kretslopp tillsammans med dig och Wapnö Gård.

Vad innebär kretsloppslån?

Du får utlånade pengar och 5 % ränta åter i "natura" under återbetalningstiden på 10 år. Om Du lånar ut t ex 5 000 kr så får du årligen 500 kr i återbetalning samt 5 % ränta på kvarstående lån vilken är en kapitalinkomst för dig. Du får årligen besked om kapitalinkomsten samt ett "naturapresentkort" motsvarande ett års avbetalning och ränta. År 1 kommer alltså ett presentkort med ett värde på 750 kr för att hämta ut i "natura" från Wapnö. Du har möjlighet att samla på upp till 5 "naturapresentkort" som du kan använda vid samma tillfälle. Det minsta belopp som man kan låna ut som kretsloppslån är 1 000 kr. Du får ett skuldebrev på din fordran på Wapnö.

Natura till vardag eller fest!

Naturaförmån är ett gammalt begrepp som används vid självhushållning när man tar produkter från sin verksamhet till sitt egna hushåll. "Natura", Härproducerat® från Wapnö, kan innebära mejeriprodukter, miljökött, el, festmiddag, middag, övernattning, konferens, bröllop, whiskyprovning, julbord, teater, besök eller deltagande i mässor, trädgårdsprodukter, mm efter egna önskemål. Varför inte ge bort ett presentkort eller spara till ett firande av Din egen högtidsdag i en underbar och klimatsmart miljö?​

Vill du veta mer? Kontakta Lennart E Bengtsson på 0705-125512 eller lennart@wapno.se

 

 
 

Wapnö Gård


Vi fyller din tallrik med produkter från gården. Läs mer >>
English >>

Kontakta oss


Wapnö AB, Wapnö Gård 215
305 91 HALMSTAD
Telefon 035-299 0300
wapno@wapno.se

Kontaktlista >>

Härproducerat® från Wapnö


Härprodcerat® tar bort ett helt transportled.
GÅRDENS PRODUKTER

Öppen gård


Gården du kan besöka! Läs mer >>

Vägbeskrivning >>